Forretter

Menukort – forretter

1.Forårsruller
4. stk. hjemmelavet mini thai forårsruller med hakket svinekød, glasnudler og grøntsager
59,-
2.Kung tempura
4 stk. indbage kæmperejer
69,-
3.Kyllingespyd
4 stk. kyllingespyd med hjemmelavet peanutsauce
59,-
4.Dybstegt wan-tan
8 stk. dybstegt æggepaste fyld med hakket svinekød
49,-
5.Thod man pla
4 stk. thailandske fiskefrikadeller
69,-
6.Khao keab kung
Rejechips
35,-
7.Kyllingevinger
Stegte kyllingevinger marineret i honning og soja sauce
49,-
8.Mix tapas
2 stk. forårsruller, 2 stk. kyllingespyd, 2 stk. tempura rejer og 4 stk. dybstegt wan-tan
89,-
Helsingør: (+45) 49 25 10 10 Gilleleje: (+45) 53 85 09 89